Εκτύπωση

facebook600x600pxl 01

Νέα Τμήματα Security! : Προσφορά μόνο 200€! Έναρξη 16 Σεπτεμβρίου. Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις Νοεμβρίου!

Ειδική έκπτωση σε όσους δίνουν για ανανέωση άδειας!

Δυνατότητα συμμετοχής ΚΑΙ με τηλεκατάρτιση (e-learning). Παρακολουθήστε τα μαθήματα ζωντανά στις εγκαταστάσεις μας ή από όπου και αν βρίσκεστε! Διδάσκουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές ενηλίκων πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ!

Αποστέλλουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρεις σημειώσεις σε έντυπη μορφή. ΔΩΡΕΑΝ επαναληπτικό μάθημα πριν από τις εξετάσεις!

Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές κάρτες, 4 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Για πληροφορίες και για εγγραφή στο σεμινάριο επικοινωνήστε στο 2102515273. Για άμεση εγγραφή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα : http://www.enter.edu.gr/index.php?option=com_rsform&formId=6

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Enter διοργανώνει μαθήματα πιστοποίησης Προσωπικού Ασφαλείας (Security), που οδηγούν κατόπιν εξετάσεων στην απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ).

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση:

 

Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αποκτάται κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής σε εξετάσεις που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 105 ωρών και πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης από το χώρο σας μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης(e-learning).

Το σεμινάριο περιλαμβάνει :

Αναλυτικά :

Pinakas Security

Εγγυούμαστε για τις γνώσεις που θα αποκτήσετε και για την άριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕΜΕΑ.