μενού

logotypa

Πρόγραμμα Κατάρτισης ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Enter στη Νέα Φιλαδέλφεια συμμετέχει στο πρόγραμμα κατάρτισης των πρώην απολυμένων της εταιρείας ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ ΑΕ και συγκεκριμένα στην ενέργεια με τίτλο :

««ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β.1 – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ» ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ “Οδυσσεύς Φωκάς ΑΕ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΝΕΕΤs), ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»

Στη δομή μας θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα κατάρτισης «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ», σύμφωνα με τα οριζόμενα στην πρόσκληση. Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Σε περίπτωση που ανήκετε στους ωφελούμενους της συγκεκριμένης ενέργειας και επιθυμείτε να ενταχθείτε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2102515273 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

VoucherTPEmoria

Τελευταία Νέα

Κύλιση στην Αρχή