μενού

 banner koinofelous

Κατάρτιση ωφελουμένων στα πλαίσια της πράξης:

«Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων»

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Enter λειτουργεί από το 2002 και θα συμμετάσχει ως πάροχος κατάρτισης στη συγκεκριμένη δράση στον κεντρικό τομέα Αθηνών.

Εάν στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας εργάζεστε στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών (Αθήνα, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Δάφνη – Υμηττό, Ηλιούπολη), καλέστε μας στα τηλέφωνα 2102515273, 2102525177 και 2102586086 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα και τις παροχές μας.

Παρακαλούμε εισάγετε το επώνυμό σας

Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας

Παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό αίτησης ΟΑΕΔ για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Αριθμό Αίτησης ΟΑΕΔ για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Παρακαλούμε επιλέξτε το Δήμο Κεντρικού Τομέα Αθηνών όπου εργάζεστε

Παρακαλούμε επιλέξτε το Δήμο ή την Υπηρεσία Κεντρικού Τομέα Αθηνών όπου εργάζεστε

Invalid Input

Παρακαλώ επιλέξτε την πρώτη σας προτίμηση σύμφωνα με την υπεύθυνη δήλωση που κάνατε στον ΟΑΕΔ

Invalid Input

Παρακαλώ επιλέξτε τη δεύτερή σας προτίμηση σύμφωνα με την υπεύθυνη δήλωση που κάνατε στον ΟΑΕΔ

Please specify your email address.

Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

Παρακαλώ εισάγετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό

Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσετε είναι: 1. Βεβαίωση από τον επιβλέποντα φορέα (Δήμος) ότι απασχολείστε στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 4/2020 Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία πρόσληψης και η προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης του οκταμήνου. 2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου 3. Τον αριθμό αίτησης συμμετοχής σας στη δράση 4. Εφόσον έχετε επιλέξει τις ενότητες ΤΠΕ επιπέδου ΙΙ και ΙΙΙ, πιστοποιητικό που αποδεικνύει το επίπεδο γνώσης χειρισμού Η/Υ

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε την πρόσκληση του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων που αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρακαλούμε κάντε κλικ στο παραπάνω κουμπί

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Enter συλλέγει και επεξεργάζεται κατόπιν της συγκατάθεσής σας τα δεδομένα της παραπάνω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμπλήρωσης στοιχείων, προκειμένου να σας ενημερώνει για την πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 1.908/23-02-2021 ΑΔΑ: 6ΤΡΠ46ΜΤΛΚ-ΛΕΣ, καθώς και για τις διαθέσιμες υπηρεσίες του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, να αιτηθείτε διαγραφή, τροποποίηση, ενημέρωση και διόρθωση των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που ανακαλέσετε στο μέλλον τη συγκατάθεσή σας, δεν θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους σε καμία περίπτωση. Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε τους όρους χρήσης, παρακαλούμε κάντε κλικ στο παραπάνω κουμπί

Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου - προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε κάντε κλικ στο παραπάνω κουμπί

Invalid Input

Έχω διαβάσει και έχω αποδεχτεί τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου - προστασίας προσωπικών δεδομένων

Invalid Input

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τα προγράμματα κατάρτισης του ΚΕΔΙΒΙΜ2 Enter (προαιρετικά)

 

Voucher30 49photo

ESPAAPKONEW2021

Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής

200 ώρες Κατάρτισης και 380 ώρες Πρακτικής άσκησης με συνολικό Επίδομα 2.520€ - Παράταση Υποβολής Αιτήσεων μέχρι 26/02/2021 και ώρα 2:00μ.μ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με Αυτόματο Υπολογισμό Μορίων

Αντικείμενο της Δράσης

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση) και πιστοποίησης σε 10.000 ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών (01/10/1971 έως 31/12/1990) στους τομείς τεχνικών επαγγελμάτων:

facebook600x600pxl 01

Νέα Τμήματα Security δια ζώσης ή με σύγχρονη τηλεκατάρτιση (elearning)!: Προσφορά μόνο 200€! Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποίησης!

Ειδική έκπτωση σε όσους δίνουν για ανανέωση άδειας! Παρακολουθήστε τα μαθήματα ζωντανά στις εγκαταστάσεις μας ή από όπου και αν βρίσκεστε! Διδάσκουν υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές ενηλίκων πιστοποιημένοι από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ!

Αποστέλλουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρεις σημειώσεις σε έντυπη μορφή. ΔΩΡΕΑΝ επαναληπτικό μάθημα πριν από τις εξετάσεις! Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές κάρτες, 4 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2102515273 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SECURITY

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Enter συλλέγει κατόπιν της συγκατάθεσής σας τα δεδομένα της παραπάνω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες υπηρεσίες του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, να αιτηθείτε διαγραφή, τροποποίηση, ενημέρωση και διόρθωση των στοιχείων σας. Σε περίπτωση που ανακαλέσετε στο μέλλον τη συγκατάθεσή σας, δεν θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα στοιχεία σας δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους σε καμία περίπτωση. Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για να διαβάσετε τους όρους χρήσης

Παρακαλούμε κάντε κλικ για να διαβάστε την πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Invalid Input

Έχω διαβάσει και έχω αποδεχτεί τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου - προστασίας προσωπικών δεδομένων

Για άμεση εγγραφή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: securitybutton

Προετοιμασία Εξετάσεων Πιστοποίησης Υπολογιστών ΑΣΕΠ!

200€ μαθήματα και πιστοποίηση ECDL! ή 130€ με πιστοποίηση Unicert!

Δυνατότητα προετοιμασίας και από το σπίτι σας!

Περιλαμβάνονται: 39 ώρες μαθήματος (Word, Excel, Internet & Outlook), σημειώσεις, απεριόριστη εξάσκηση με ειδικά προγράμματα προετοιμασίας με video - λύσεις και αυτόματο σύστημα βαθμολόγησης στα πρότυπα των εξετάσεων πιστοποίησης, το κόστος των εξετάσεων και η έκδοση του πιστοποιητικού. Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές κάρτες, 4 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

Προσφορά για τις 6 ενότητες:

Science Voucher StepΠΑΡΑΤΑΣΗ Αιτήσεων μέχρι 22/04 (Διαδικασία Α) και 25/04 (Διαδικασία Β). Παράταση ολοκλήρωσης ωρών τηλεκατάρτισης μέχρι 31/05 & εξετάσεων μέχρι 20/06.

Εγκεκριμένος Πάροχος Κατάρτισης (ΑΔΑ: Ψ3Ε246ΜΤΛΚ-ΧΙ6) για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για την Αναβάθμιση των ψηφιακών τους Δεξιοτήτων μέσω Επιταγής Κατάρτισης - (Voucher 600€)

VSecurity2

VoucherTPEmoria

Τεχνικοί Ασφαλείας

safetytechnicians

Τελευταία Νέα

Κύλιση στην Αρχή