μενού

ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες

Είσαι 18 ετών και άνω με ενεργή κάρτα ανεργίας; Νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης ανέργων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Enter (ENTER Κ.Δ.Β.Μ.) είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και ανήκει στο επίσημο μητρώο παρόχων κατάρτισης που αφορά το έργο : «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

Security 2021

Νέα Τμήματα Security δια ζώσης ή με σύγχρονη τηλεκατάρτιση (E-Learning)!

Έναρξη 25/07/2022

Προσφορά μόνο 200€!

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποίησης Σεπτεμβρίου 2022 και πετύχετε υψηλό μέσο όρο. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων για τις εξετάσεις 29/08/2022!

Άριστη και Έγκαιρη Προετοιμασία, 100% Επιτυχία!

Προετοιμάζουμε σωστούς επαγγελματίες

Ειδική έκπτωση σε όσους δίνουν για ανανέωση άδειας!

banner koinofelous 2022

 

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης 25.000 ανέργων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

 

Voucher30 49photo

ESPAAPKONEW2021

Ανακοινώθηκε το Οριστικό Μητρώο Ωφελουμένων του Voucher 30-49 Ετών!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δείτε εάν ανήκετε στους επιτυχόντες του προγράμματος. Ενημερωθείτε άμεσα για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εφόσον έχετε επιλεγεί.

security chief

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αρχιφυλάκων - Εποπτών» στηρίζει τη φιλοσοφία του στην ολοκληρωμένη σύγχρονη κατάρτιση, ώστε να έχει τη δυνατότητα κάθε εργαζόμενος που ασχολείται με την ιδιωτική ασφάλεια, να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές του με επαγγελματική επάρκεια.

VSecurity2

VoucherTPEmoria

Τεχνικοί Ασφαλείας

safetytechnicians

Κύλιση στην Αρχή